Usein kysytyt kysymykset

Mistä aloittaa?
Ensinnäkin sinun pitäisi tietää, ettei sinulla ole mitään kiirettä. Sinulla on rekisteröinnistä 72 tuntia puolustusta hyökkäyksiä vastaan. Tutustu huolellisesti pelimarkkinoihin ja pontikan tuottamisen prosessiin. Pontikan tuottamisella ansaitset nopeasti rahaa, tämä on paras tapa aloittaa peli. Tarvittaessa kysy neuvoa pelikeskustelussa.

Miten saada siirtoja?
Joka 15:ssä minuutissa saat automaattisesti 15 lisäsiirtoa. Siirtojen limiitti on 700 siirtoa. Jos siirrot ylittävät limiitin, saat joka 15:ssä minuutissa 1 siirron, yhteensä jopa 5000 siirtoa. Siirtoja saa pisteistä. Lisäpisteitä voi ostaa Maksulliset palvelut-sivulta. Siirtoja saa pisteistä, lisäpisteitä voi ostaa Maksulliset palvelut sivulta.

Miksi en saa palkkaa?
Sinulta puuttuu työpaikka tai terveytesi on alle 25% ja palkkasi menee hoitokuluihin. Sinulla saattaa olla myös pankkilainaa.

Miten poistan oman jengin?
Jengin poistamista varten sinun pitää luopua jengin johtajuudesta.

Mikä tarkoitus on matkustamisella?
Osa laitoksista sijaitsee eri paikkakunnilla. Markkinahinnoilla saattaa olla eroa eri paikkakunnilla.

Miten voi terveyttä palauttaa?
Terveys palautuu itsestään, joka 15:ssä minuutissa sinulle tulee lisää terveyttä 5%.

Mikävaikuttaa pistemäärään?
Pistemäärä riippuu pääsääntöisesti vartioiden luvusta, turvallisustasosta, mafiosojen luvusta, mafiatasosta, kiinteistöistä ja rahasta. Alussa rahan määrä vaikuttaa enemmän, mutta myöhemmin myös muut asiat alkavat vaikuttamaan pistemäärään. Pistemäärän laskeminen.

Miksen pysty suorittamaan tilisiirtoa? Sanoo, että tilisiirto ei ole mahdollista.
Valitettavasti et pysty tekemään tilisiirtoa kaikille tileille. Se on pelaajien oman edun mukaista.
Hyökkäämisessä ja tappelussa ovat samanlaiset rajoitukset.

Pitääkö minun maksaa heti laskut?
Ei tarvitse. Laskut suositellaan maksamaan vähintään 7 päivän sisällä. Tässä tapauksessa ajalla tarkoitetaan normaalia aikaa, ei pelin aikaa.
Jos vaikka yhden laskun eräpäivä myöhästyy, ottaa pankki sinulta käteisvarat ja yhden kiinteistön tason.

Miksi jengi ei saa joskus pisteitä vaikka hyökkään jotakin vastaan.
Saat hyökätä pelaajia vastaan, jonka pistemäärä on enimmillään 500:een pistettä vähemmän kuin sinulla. Jengi ansaitsee pisteitä vain, kun hyökättävän pistemäärä ei ole enemmän kuin 100 kertaa pistemäärääsi vähemmän.

Miksi minulla on kuntosalipisteitä vähentynyt?
Kun viimeisen 24 tunnin aikana ei ole kuntosalilla treenattu, silloin joka yön päivityksen aikana kuntosalin pisteet vähenevät.

En halua saada sähköpostia, jos joku on lähettänyt minulle pelissä viestin.
Mene postilaatikkoon ja poista vastaava valintamerkki (valintamerkin "Haluan saada ilmoituksen uusista kirjeistä sähköpostitse" jälkeen) Viesti "Tilaus peruutettu" pitäisi ilmestyä näytölle. Voit tilata kirjeet uudelleen laittamalla rastin samaan ruutuun ja odottamalla "Tilattu" -viestiä.

Miten saan poistaa tilini?
Tilin voi estää tilin asetuksista. Estetty tili poistetaan pysyvästi 7 päivän kuluttua. Jos haluat poistaa tilisi lukituksen, lähetä vastaava kirje osoitteeseen info@enternum.fi. Estetty tili ei näy jengissä, tavallisessa tulostaulukossa tai top 10:ssä. Et voi kirjautua sisään estetylle tilille.

Lähetin jollekin siirtoja, mutta en saanut vastineeksi rahaa.
Jos sopimus on tehty pelin postilaatikossa, voi tästä ilmoittaa ylläpitäjälle (ylläpitäjä näkee myös poistetut kirjeet). Muussa tapauksessa sinun täytyy itse löytää ratkaisu.

Siskoni/veljeni/tuttuni haluaa myös pelata, miksi tilin luominen epäonnistuu?
Yhdestä tietokoneesta saa luoda vain yhden tilin. Toisen pelaajan täytyy luoda tili jossain muualla. Tämä järjestelmä on luotu tarkoituksena estää massiivista varjotilien luomista sekä ihmisten että robottien luomina. Samalla tietokoneella voi pelata monta pelaajaa. Jos epäilet, että joku saattaa käyttää varjotiliä, voit tarkistaa asian varjotilit sivulta.

Miksi jotkut pelaajista saa syntymäpäivänä bonuspisteitä ja toiset taas eivät?
Syntymäpäivänä saavat bonussiirtoja ainoastaan pidempään pelaneet pelaajat. Äskettäin luotuihin tileihin bonusta ei kerry.

Haluan ruveta moderaattoriksi/ylläpitäjäksi!
Moderaattoreita valitaan foorumissa, pääsääntöisesti heti pelimaailman alkamisen jälkeen. Moderaattoreiden valinnoista ei välttämättä ilmoiteta uutisissa eikä muualla.
Ylläpitäjän virkaa ei ole mahdollista hakea.

Mitkä oikeudet on jengin apujohtajalla?
Apujohtajalla on jengissä kaikki oikeudet, hän saa heittää ulos jengistä, muuttaa logoa, lähettää jäsenille kirjeitä, uutisia ja lisätietoja muuttaa, muuttaa salasanaa, estää liittymistä ja ostaa aseita.
Apujohtaja ei saa muuttaa jengin nimeä, poistaa jengiä, johtajaa ja apujohtajia muuttaa eikä estettyjen liittyjien nimilistaa poistaa - nämä toiminnot ovat sallittua vain johtajalle.

enternum.fi